077 400 8353

Bösdaellaan 2

Data zwemdisco’s 2024

Nadat de eerste zwemdisco vanwege het weer helaas niet kon doorgaan, was de tweede editie afgelopen weekend een groot succes! Anders dan andere jaren zijn alle zwemdisco’s familiedisco’s, wat betekent dat we de leeftijden iets verruimen en dat (groot)ouders elke zwemdisco welkom zijn. Daarnaast staat er iets nieuws op de planning: De Bercken Games!

De zwemdisco’s voor kinderen van 6 t/m 16 jaar oud staan dit seizoen gepland op 27 juli en 24 augustus. Kinderen van 6 t/m 9 jaar zijn verplicht een volwassen begeleider mee te nemen. Een zwemdiploma is voor iedereen verplicht. De entree is 2 euro voor de kinderen. Voor (groot)ouders is de entree gratis. Deze dagen sluit het zwembad net als iedere dag om 17:45 uur, maar gaat het om 19:00 uur weer open, zodat er kan worden gezwommen tot 22:00 uur met muziek, spellen en de vuurkorf!

Nieuw dit jaar zijn de Bercken Games op 27 juli van 19:00 tot 22:00 uur. Tijdens deze zwemdisco ga je met je team de strijd aan met andere teams om de kampioen te worden van de Bercken Games. Hiervoor kun je je inschrijven via deze link of bij de horeca bij het zwembad. Een team bestaat uit 6 personen in de categorie 8 t/m 12 of 13 t/m 16 jaar. Inschrijving kost 12 euro per team (2 euro per persoon) en betaal je bij binnenkomst bij het zwembad. Supporters mogen gratis komen kijken en zijn van harte welkom op ons terras. Schrijf je snel in, want vol is vol!
Spellen tijdens de Bercken Games:
1. Sponzen gooien
2. Spijkerbroekhangen
3. Stokken overbrengen
4. Zwemband overtrekken
5. Basketballen vanaf de glijbaan
6. Buikschuiven

Vergeet niet je ID mee te nemen en veel zwemplezier!