Let op: u kunt bij ons niet pinnen.

Legitimatie (abonnement, ID-kaart of paspoort) verplicht voor jongeren tussen 14 en 25 jaar.

Oude 10-badenkaarten

10-badenkaarten die voor 2017 zijn aangeschaft kunnen tijdens de abonnementenverkoop (april 2017) worden omgeruild door een nieuwe 10-badebkaart. Het aantal niet verbruikte entrees wordt op de nieuwe 10-badenkaart gezet. Vanaf 2018 kunnen de oude 10-badenkaarten niet meer gebruikt worden!

Filmpje eerste zwemdag

RTV Roermond heeft een leuk item gemaakt van de eerste zwemdag van het seizoen 2017. Het geeft een mooie impressie van ons zwembad. Klik HIER om het filmpje te openen.

De Berckengames verplaatst naar 20 augustus

De Berckengames van 2017 zijn verplaatst naar 20 augustus om 18.00 uur zie hiervoor elders op deze pagina. Voordeel hiervan is dat we de mogelijkheid kunnen bieden voor teams om zich nog aan te melden. Er zijn leuke prijzen te winnen. Deelname vanaf 16 jaar is mogelijk. Een team bestaat uit 5 personen al dan niet aangevuld met een coach die jullie kan aanmoedigen c.q. instrueren. Verzin een leuke naam voor je team. In totaal hebben we 6 teams nodig. Aanmelden kan tot 15 juli a.s. bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Activiteiten commissie Stg. zwembad “de Bercken”

Openstelling 26 mei

In verband met het mooie weer is de openstelling op vrijdag 26 mei vervroegd naar 11 uur.

Samenwerking met andere parken

We hebben met BillyBird Park Drakenrijk, Klein Zwitserland en het Steinerbos een samenwerking opgezet waarbij abonnementhouders 50% korting krijgen op de toegangsprijs. Dit betekent dat met een abonnement van ons zwembad de entree bij Drakenrijk, Klein Zwitserland en het Steiner u slechts de helft van de toegangsprijs betaalt. Omgekeerd betalen de abonnementhouders van Drakenrijk, Klein Zwitserland het Steinerbos maar € 1,75 om in ons mooie bad te komen zwemmen.

     Bösdaellaan 2, 5953 BW Reuver      077-400 8353      info@debercken.nl