077 400 8353

Bösdaellaan 2

Zondag 30 april gaan we weer open!

Het zwembad is dit jaar geopend van zondag 30 april tot en met zaterdag 2 september. Op zaterdag 2 september is het zwembad dan nog geopend voor de hondenplons. Dagelijks zijn de baantjestrekkers welkom van 10:30 tot 12:00 uur. Dit seizoen zal dat op dinsdagen en/of donderdagen weer gepaard gaan met aquajoggen! Van 12:00 tot 18:00 uur zijn de deuren geopend voor recreatieve zwemmers. Tijdens de zomervakantie (15 juli t/m 27 augustus) is het zwembad op woensdagavond geopend tot 20:00 uur. Wist u dat ons zwemwater continu maar liefst 24 graden is? Een heerlijke temperatuur om te plonzen!

Abonnementen zijn vanaf 1 april te bestellen via de website. Iedere abonnementhouder krijgt digitaal een toegangscode. Voor wie wil ligt het pasje bij aanvang van het seizoen klaar bij de kassa van het zwembad. De tarieven zijn deels verhoogd en deels gelijk gebleven. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje ‘Tarieven’.

Wij zijn ontzettend blij met en trots op de grote groep vrijwilligers die we hebben. Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar versterking. We zijn vooral op zoek naar toezichthouders en mensen voor de horeca (ca. 3 uur per week) en naar mensen die voor openingstijd willen poetsen (ca. 1,5 uur per week), maar natuurlijk kunnen we voor de andere werkzaamheden ook altijd extra handen gebruiken. Bij interesse bent u van harte welkom op onze inloopmiddag op 15 april tussen 12:00 en 14:00 uur voor een kopje koffie en een stuk vlaai. Naast veel voldoening en gezelligheid bieden wij diverse opleidingen, een vrijwilligerskorting op het abonnement en een uitstekende feestavond aan het eind van het seizoen!

Houd onze social media en deze website in de gaten voor nieuws en data van activiteiten, zoals discozwemmen en de hondenplons!

Facebook: Zwembad “De Bercken”
Instagram: @stgzwembaddebercken