077 400 8353

Bösdaellaan 2

Talententoer Gewoon Samen Fit

Afgelopen maandagavond vond de Talententoer plaats bij Zwembad de Bercken. Deze zomerse avond werd georganiseerd door Gewoon Samen Fit, Zwemclub ROB en Zwembad de Bercken in samenwerking met PlayX Sports, Scouting Lambertus Reuver en Revoc/VCB.

Nadat een fikse regenbui net op tijd wegtrok, kon onder een zomers zonnetje de avond worden afgetrapt. Ongeveer 100 kinderen deden enthousiast mee aan een zwembingo, een beachvolleybalclinic en een bootcamp. Daarnaast konden zij marshmallows maken op het kampvuur van de scouting, was er in de pauze limonade voor alle kinderen en kregen ze na afloop een ijsje van Gewoon Samen Fit. Dit alles terwijl zij werden aangemoedigd door vele ouders en grootouders. Kortom, het was een mooie avond. Op naar de volgende keer!

Hieronder kunt u de foto’s terugzien. Meer foto’s zien? Bekijk het bericht van Gewoon Samen Fit op Facebook via deze link.