077 400 8353

Bösdaellaan 2

Seizoen 2024 weer in de startblokken

Bijna is het weer zover: het nieuwe zwemseizoen gaat van start! Vanaf zondag 28 april, als de meivakantie start, zal het zwembad weer dagelijks zijn geopend tot en met zaterdag 31 augustus. We sluiten het zwembad in het weekend dat de kermis in Reuver begint.

Openingstijden
De openingstijden blijven hetzelfde als vorig seizoen. Van 10:30 tot 12:00 uur is er dagelijks de gelegenheid om baantjes te zwemmen en van 12:00 tot 18:00 uur kan er recreatief worden gezwommen. Op de woensdagen in de zomervakantie is het zwembad geopend tot 20:00 uur, mits het weer het toelaat.

In april wordt de abonnementenverkoop aangekondigd via deze website en onze social media. De abonnementen worden net als voorgaande jaren via deze website verkocht. De tarieven voor abonnementen blijven hetzelfde als in 2023:
Abonnementen
Persoonlijk abonnement: €60
Gezinsabonnement (1 (groot)ouder met 1 (klein)kind): €70
Extra gezinslid per (klein)kind: €20
Dag- en 10-badenkaarten
Dagkaarten: €4
10-badenkaarten: €35

Nieuwe vrijwilligers
Ook voor dit seizoen zijn we weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. We zijn vooral op zoek naar nieuwe toezichthouders en terreinopruimers, maar ook nieuwe kassamedewerkers, horecamedewerkers en schoonmaakploegmedewerkers zijn van harte welkom. Heb je interesse of ben je op zoek naar meer informatie? Zie dan ‘Vrijwilligers’ op deze website of neem contact op via info@debercken.nl.