077 400 8353

Bösdaellaan 2

Protocol Vrolijk en Veilig

Onder de noemer “Vrolijk en Veilig” zijn er in gemeente Beesel afspraken tussen gemeente, politie, Drakenrijk, Landal en Zwembad de Bercken om het zwemmen en recreëren bij deze locaties voor iedereen vrolijk en veilig te houden.

Een van die afspraken is dat zwembadontzeggingen van De Bercken voor gasten die voor overlast zorgen ook gelden bij Landal en Drakenrijk en omgekeerd. Daarnaast zijn er afspraken met de politie en straatcoaches over bezoek tijdens de openingsuren en over het inschakelen van politieondersteuning als er problemen met badgasten zijn.

Als bestuur willen wij graag dat het seizoen bij het zwembad vrolijk en veilig verloopt. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Strenge ID-controle bij de kassa bij jongeren van 14 t/m 25 jaar oud
  • Bij verwachte grote drukte voor de kassa een extra kassapunt
  • Meer toezicht op de ligweide op drukke dagen
  • Uitbreiding van het camerasysteem

Zwembad de Bercken is met name een zwembad voor gezinnen met kinderen, maar iedereen is welkom. We doen een beroep op al onze gasten om zich aan de regels te houden en aanwijzingen van toezichthouders en coördinatoren op te volgen.

Op die manier blijft het voor iedereen “Vrolijk en Veilig” aan het zwembad!

 

Het bestuur